Carrosseriebouw

Sinds vele jaren kunt u bij ons terecht voor allerlei carrosseriewerkzaamheden. Werkzaamheden kunnen uiteenlopen van bouw van complete laadbakken tot betimmering en inrichting van de laadruimte van bestelauto's.

Betimmeringen: Monteren van laadvloeren met wielkastbetimmering en zijwandbetimmering kan worden uitgevoerd als dichte beplating of lat om lat. Monteren van alle gewenste soorten verlichting en ventilatie/afzuiging in het dak. Voor in de laadruimte maken wij elk gewenst rek of schap op maat zodat de maximale laadruimte wordt benut. Ook inbouw en levering van kasten en rekken in modulevorm in zowel staal, aluminium en hout. Ter bescherming tegen aanrijdschades kunnen wij side-bars en achter-opstappen monteren in elke gewenste uitvoering.

Constructiewerk

Voor constructiewerk kunt u ook bij ons terecht, wij leggen ons hierbij toe op kleiner constructiewerk zowel uit te voeren in staal, roestvaststaal en aluminium. Bv: roestvrijstale tafels, maaltijdwagens, kuipen enz. Alsmede RVS hangwerken voor vleesvervoer in onze koelauto's.

Wij denken mee bij het construeren en dragen zorg voor detaillering van staalconstructies