Over ons

In 1984 opende Ben Grool de deuren van Technisch bureau Ben Grool op het Bellamypark in Vlissingen. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd op Hermesweg 17a te Vlissingen.

U kunt sinds jaar en dag bij ons terecht voor alle reparaties, onderhoud en keuringen van luxeauto’s, bedrijfsauto’s en campers.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en inbouw van auto en camper airconditioning. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van koelauto’s c.q. ombouw van uw bestel-/vrachtauto naar koelauto en de levering, opbouw en onderhoud van transportkoelmachines. Verder kunt u ook bij ons terecht voor levering, inbouw, onderhoud en reparaties van koelingen op jachten, schepen en campers, maar ook van airco’s in auto’s, kranen, grondverzet en landbouw materiaal. Ook houden wij ons bezig met carrosseriebouw, aanpassingen hiervan en betimmeringen en constructiewerk.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen, mailen naar bgrool@technischbureaubengrool.nl of het onderstaande formulier invullen:

Naam:

Email:

Vraag/bericht: